طرز تهیه میگو پلو

طرز تهیه میگو پلو جنوبی خوشمزه با کشمش (فیلم آموزشی)

میگو پلو یکی از انواع پلوهای خوشمزه ایرانی است که بیشتر در شهرهای جنوب کشور مانند بوشهر، شیراز و غیره به روش های مخنتلف آماده و تهیه می شود. اگر از طرفداران غذاهای دریایی به خصوص میگو هستید به راحتی می توانید این پلوی خوشمزه را که با میگو و کشمش آماده می شود را در خانه برای خود و افراد خانواده تهیه و نوش جان کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه میگو پلو را برایتان آماده کرده ایم.

مواد لازم برای تهیه میگو پلو

میگو پلویی1 کیلو
پیاز5 عدد
کشمش پلویی150 گرم
زردچوبه1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاهبه مقدار لازم
فلفل قرمزبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
برنج4 پیمانه
طرز تهیه میگو پلو

طرز تهیه میگو پلو

  1. سرخ کردن پیاز ها

    ابتدا پیاز ها را پوست کرده و به صورت خلالی خرد کنید بعد داخل یک تابه بریزید و با مقداری روغن سرخ کنید.

  2. تمیز کردن میگو ها

    سپس میگو ها را خوب تمیز و پاک کنید بعد با استفاده برشی که روی پشت میگوها ایجاد کرده اید رگ گیری و بشورید.

  3. تفت دادن میگوها با پیازها

    پس از این که پیاز ها کمی سرخ شدند میگو ها را به پیازها اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید تا میگو ها آب نیدازند.

  4. اضافه کردن ادویه ها

    بعد از این که میگو ها جمع شدند نمک، فلفل سیاه، قرمز و زردچوبه را اضافه کنید و همه مواد را با هم تفت دهید. میگوها را نباید زیاد سرخ کنید زیرا ممکن است که سفت شوند.

  5. اضافه کردن کشمش

    پس از این که میگو ها پخته و سرخ شدند کشمش پلویی را اضافه کنید و با میگوها تفت دهید.

  6. دم گذاشتن میگو پلو

    برنج را آبکش کنید و داخل قابلمه مورد نظر ته دیگ سیب زمینی قرار دهید بعد یک لا برنج و یک لا میگو روی ته دیگ ها بریزید بعد روی حرارت کم قرار دهید تا دم بکشد.

  7. تزئین و سرو کردن

    پس از آن که میگو پلو دم کشید داخل دیس برنجتان بریزید و با میگو، کشمش تفت داده شده، سیب زمینی سرخ شده و پیاز داغ تزئین و نوش جان کنید. نوش جان

میگو پلو

طرز تهیه میگو پلو

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در مجله زیستآبی

Share via
Copy link