طرز تهیه فیش اند چیپس (Fish and chips)

طرز تهیه فیش اند چیپس (Fish and chips) با عکس

فیش اند چیپس یک غذای خوشمزه و خوش طعم است که می تواند باعث جذب اشتهای افرادی که به غذاهای دریایی میل ندارند شود. ترد و سوخاری بودن این غذا طعم ماهی را بهبود می دهد. فیش اند چیپس از جمله غذاهای خوشمزه و معروف انگلیسی است. شما می توانید به راحتی این غذای خوشمزه انگلیسی را در خانه تهیه کنید و از سرو آن در خانه همراه خانواده لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه فیش اند چیپس

سیب زمینی400 گرم
نمگبه مقدار لازم
نخود فرنگی منجمد 100 گرم
روغن زیتون (کره)1 قاشق غذا خوری (10 گرم)
فیله ماهی تازه( هیک، هادوک یا سفید)350 گرم
روغنبه مقدار لازم
نعناچند برگ
فلفل سیاهبه مقدار لازم
آرد گندم همه منظوره100 گرم
آبجو ،آب گاز دار یا معمولی با بی کربنات100 میلی لتر
آرد2 قاشق غذاخوری
سس تارتار یا مایونزبه مقدار لازم
سرکه (اختیاری)به مقدار لازم
برش لیمو (اختیاری)به مقدار لازم

طرز تهیه میگو پلو جنوبی خوشمزه با کشمش (فیلم آموزشی)

طرز تهیه فیش اند چیپس (Fish and chips)

طرز تهیه فیش اند چیپس

  1. پوست و خرد کردند سیب زمینی ها

    سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید در صورت تمایل می توانید خوب بشورید و با پوست خرد کنید بعد دوبار آبکشی کنید و داخل آب قرار دهید تا نشاسته خود را از دست بدهد.

  2. پختن نخود فرنگی ها

    داخل یک قابلمه به مقدار لازم آب و نک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاد. بعد از این که تا به جوش آمد نخود فرنگی ها را اضافه کنید و به مدت 7 تا 8 دقیقه اجازه دهید تا بپزند و نرم شوند.

  3. آماده کردن پوره نخود

    پس از این که نخود ها پخته شد آبکش و له کنید تا پوره شوند. بعد کمی برگ نعنا ، فلفل سیاه، کره یا روغن زیتون اضافه کنید و خوب همه مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و کنار بگذارید.

  4. مزه دار کردن فیله های ماهی

    در صورتی که فیله ماهی بزرگ است به قسمت های کوچک برش دهید و با نمک و فلفل مزه دار کنید و کنار بگذارید تا مزه دار شوند.

  5. گرم کردن روغن

    داخل یک تابه بزرگ به مقدار لازم روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. بعد سیب زمینی ها را آبکش کنید و با یک حوله آشپزخانه خشک کنید.

  6. تفت دادن سیب زمینی

    بعد از داغ شدن روغن سیب زمینی ها را داخل روغن بریزید و با حرارت متوسط به مدت 7 تا 8 دقیقه تفت دهید. بعد روی یک دستما کاغذی بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود با بقیه سیب زمینی ها همین کار را انجام دهید.

  7. آماده کردن مایه خمیر

    برای دست کردن خمیر آرد را داخل یک کاسه با کمی نمک الک کنید وسط آن را با دست کمی گود کنید و به آن آب جوش سرد شده یا آب گاز دار یا آب معمولی با 1/2 قاشق چایخوری بی کربنات اضافه کنید.

  8. مخلوط کردن مواد خمیر با هم

    مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا جایی که هیچ گلوله آردی داخل خمیر نباشد. بافت خمیر باید کمی آبکی باشد در صورت نیاز می توانید کمی آرد و ماءالشعیر اضافه کنید.

  9. قرار دادن فیله ماهی ها داخل آرد و مایه خمیر

    بعد از این که خمیر اماده شد روغن را داغ کنید و ماهی ها داخل آرد قرار دهید تا همه جای فیله ماهی ها به آرد آغشته شود. پس از آن داخل مایه خمیر قرار دهید تا همه جا ماهی ها با خمیر پوشش داده شود.

  10. سرخ کردن فیله ماهی ها

    سپس فیله ماهی ها داخل روغن گرم شده قرار دهید تا سرخ شوند. بعد از سرخ شدن آن ها روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.

  11. سرخ کردن مجدد سیب زمینی ها

    سیب زمینی ها را روی حرارت متوسط رو به بالا تا زمانی که زلایی شوند سرخ کنید بعد روی دستمال کاغذی یا توری قرار دهید تا روغن اضافه آن ها گرفته شود و با نمک مزه دار کنید.

  12. سرو کردن

    ماهی های سرخ شده را داخل بشقاب سرو قرار دهید و در کنار سیب زمینی سرخ کرده، پوره نخود و سس تارتار سرو کنید. در صورت تمایل می توانید ماهی ها را با لیمو یا سرکه مزه دار کنید بعد میل کنید.

طرز تهیه فیش اند چیپس
فیش اند چیپس
طرز تهیه فیش اند چیپس (Fish and chips)
طرز تهیه فیش اند چیپس
فیش اند چیپس
طرز تهیه فیش اند چیپس (Fish and chips)
طرز تهیه فیش اند چیپس
 فیش اند چیپس
طرز تهیه فیش اند چیپس (Fish and chips)
طرز تهیه فیش اند چیپس
فیش اند چیپس
طرز تهیه فیش اند چیپس

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در مجله زیستآبی

Share via
Copy link