میگو پلو یکی از انواع پلوهای خوشمزه ایرانی است که بیشتر در شهرهای جنوب کشور مانند بوشهر، شیراز و غیره به روش های مخنتلف آماده و تهیه می شود. اگر از طرفداران غذاهای دریایی به خصوص میگو هستید به راحتی می توانید این پلوی خوشمزه را که با میگو و کشمش آماده می شود را در خانه برای خود و افراد خانواده تهیه و نوش جان کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه میگو پلو را برایتان آماده کرده ایم.
مواد لازم برای تهیه میگو پلو
میگو پلویی | 1 کیلو |
پیاز | 5 عدد |
کشمش پلویی | 150 گرم |
زردچوبه | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
فلفل قرمز | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
برنج | 4 پیمانه |

طرز تهیه میگو پلو
- سرخ کردن پیاز ها
ابتدا پیاز ها را پوست کرده و به صورت خلالی خرد کنید بعد داخل یک تابه بریزید و با مقداری روغن سرخ کنید.
- تمیز کردن میگو ها
سپس میگو ها را خوب تمیز و پاک کنید بعد با استفاده برشی که روی پشت میگوها ایجاد کرده اید رگ گیری و بشورید.
- تفت دادن میگوها با پیازها
پس از این که پیاز ها کمی سرخ شدند میگو ها را به پیازها اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید تا میگو ها آب نیدازند.
- اضافه کردن ادویه ها
بعد از این که میگو ها جمع شدند نمک، فلفل سیاه، قرمز و زردچوبه را اضافه کنید و همه مواد را با هم تفت دهید. میگوها را نباید زیاد سرخ کنید زیرا ممکن است که سفت شوند.
- اضافه کردن کشمش
پس از این که میگو ها پخته و سرخ شدند کشمش پلویی را اضافه کنید و با میگوها تفت دهید.
- دم گذاشتن میگو پلو
برنج را آبکش کنید و داخل قابلمه مورد نظر ته دیگ سیب زمینی قرار دهید بعد یک لا برنج و یک لا میگو روی ته دیگ ها بریزید بعد روی حرارت کم قرار دهید تا دم بکشد.
- تزئین و سرو کردن
پس از آن که میگو پلو دم کشید داخل دیس برنجتان بریزید و با میگو، کشمش تفت داده شده، سیب زمینی سرخ شده و پیاز داغ تزئین و نوش جان کنید. نوش جان
