طرز تهیه هشت پا سرخ شده با سس مایونز مخصوص (تصویری)

طرز تهیه هشت پا سرخ شده با سس مایونز مخصوص (تصویری)

خوردن هشت پا در میان ما ایرانیان غذایی معمول نیست و به نظر می رسد طرفداران زیادی ندارد. اما هست پا یکی از خوشمزه ترین غذاهای دریایی دنیاست و به روش های مختلفی هم تهیه می شود. از این رو باید حتما آن را امتحان کنید و طعم جدیدی را تجربه کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه هشت پا سرخ شده با سس مایونز مخصوص همراه با تصویر را ببینید و در خانه درست کنید.

مواد لازم برای تهیه هشت پا سرخ شده

اختاپوس یا هشت پا از قبل پخته و تمیز شده1 عدد
سرکه1 قاشق غذاخوری
روغن مایع1 1/2 فنجان
برگ بو2 عدد
جعفری1/2 دسته
سیر 1 حبه
رب سیر سیاه یا معمولی1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
دانه فلفل allspice berries2 عدد
آب100 گرم
آرد همه منظوره200 گرم
نشاسته ذرت1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس

سس مایونز1/2 فنججان
پودر کاری1قاشق چایخوری
پوست لیمو رنده شده1 عدد
آب لیمو1 عدد
مواد لازم برای تهیه هشت پا سرخ شده

مواد لازم برای تهیه هشت پا سرخ شده با سس مایونز

  1. آماده کردن مواد اولیه برای پخت هشت پا

    ابتدا سرکه، دانه فلفل، آب، برگ بو، سیر و جعفری را داخل یک قابلمه بزرگ بریزید.

  2. جدا و خرد کردن بازو و پاها هشت پا

    پاها و بازوهای هشت پا را جدا کنید مطمئن باشید که قبل از جدا کردن، بازو و پاها خوب تمیز شده باشند. در صورت تمایل می توانید فقط بازو و پاها را انتخاب و به قطعات کوچکتر خرد کنید.

  3. پختن هشت پا

    قابلمه حاوی مواد را که از قبل آماده کرده اید را روی حرارت قرار دهید و در آن را به مدت 40 تا 50 دقیقه بگذارید تا بپزد. در صورت تمایل این کار را با قابلمه زودپز با حرارت بالا به مدت 15 دقیه انجام دهید تا بپزد.

  4. سرد شدن هشت پا بعد از پخت

    بعد این که هشت پا پخت حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا خنک شود.

  5. مخلوط کردن آرد با نمک، نشاسته ذرت و فلفل سیاه

    آرد را داخل یک کاسه متوسط بریزید و به آن نمک، نشاسته ذرت و فلفل سیاه را اضافه کنید و با هم خوب مخلوط نماید.

  6. گرم کردن روغن

    روغن را داخل یک تابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود.

  7. آغشته کردن تکه های هشت پا به مخلوط آرد

    تکه های هشت پا را از قابلمه بیرون بیاورید بعد داخل کاسه حاوی آرد کرده، خوب زیر و رو کنید تا همه جای آن به مخلوط آرد آغشته شود.

  8. سرخ کردن

    پس از این که همه تکه های هشت پا با آرد پوشانده شدند و داخل روغن داغ قرار دهید بعد به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید.

  9. گرفتن روغن اضافی هشت پا

    بعد از سرخ شدن هر تکه آن ها را از روغن بیرون بیاورید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته و خوب خشک ترد شوند.

  10. آماده کردن سس

    پوست لیمو رنده شده را به همراه آب لیمو، پودر کاری و سس مایونز داخل یک کاسه متوسط بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.

  11. سرو کردن

    در آخر هشت پا را با جعفری خرد شده و سس سرو و میل کنید نوش جان.

طرز تهیه هشت پا سرخ شده با سس مایونز
طرز تهیه هشت پا سرخ شده
مواد لازم برای تهیه هشت پا سرخ شده با سس مایونز مخصوص
مواد لازم برای تهیه هشت پا سرخ شده با سس مایونز

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در مجله زیستآبی

Share via
Copy link