طرز پخت میگوی آسان، ساده و سریع در ماهیتابه که با کره و روغن زیتون تفت داده می شود تا میگوی قهوه ای رنگ و ترد و همچنین آبدار درست کنید. شما می توانید با یک لیمو ترش طعم بهتری به میگوها بدهید. این یک دستور العمل ساده برای یک شام آسان و سریع است. مقداری سیر و جعفری به دلخواه به آن اضافه کنید تا طعم بی نظیری بگیرد. در ادامه این مطلب طرز تهیه میگو کبابی در ماهیتابه با کره را بخوانید.
مواد لازم در تهیه میگو کبابی در ماهیتابه
میگو، پوست کنده و رگه گیری شده | 500 گرم |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
کره | 1 ½ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
لیمو | یک برش برای تزئین |
نمک | به مقدار لازم |

مراحل طرز تهیه میگو کبابی در ماهیتابه با کره
زمان مورد نیاز: 20 دقیقه
برای تهیه این غذاها از یک تابه نچسب استفاده کنید. بهتر است برای غذاهای دریایی و گوشت هایی که چربی زیادی ندارند از تابه های نچسب استفاده کنید.
- مرحله اول
میگوها را خشک کنید و به آن نمک و فلفل بزنید.
- مرحله دوم
یک تابه متوسط را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید. کره را اضافه کنید و آب کنید. روغن زیتون را اضافه کنید.
- مرحله سوم
میگوها را در یک لایه داخل تابه بریزید و به مدت 1 تا 2 دقیقه یا تا زمانی که یک طرف آن سرخ شود بپزید. میگو را برگردانید و به مدت 30 ثانیه تا 1 دقیقه یا تا زمانی که میگو پخته شود، بپزید. طرف دوم سریعتر از اولی پخته می شود و به زمان زیادی نیاز ندارد. نمک و فلفل به میزان دلخواه و در صورت تمایل کمی آب لیموی تازه به آن اضافه کنید.

به دلخواه مقداری سیر یا سبزی یا ادویه اضافه کنید. در صورتی که سبزی تازه اضافه می کنید آن را انتهای پخت بیافزایید. چرا که باعث تلخ شدن میگوها می شود. اگر سبزی خشک اضافه می کنید می توانید در حین پخت هم اضافه کنید.