طرز تهیه میگو کبابی در ماهیتابه با کره

طرز تهیه میگو کبابی در ماهیتابه با کره همراه با فیلم

طرز پخت میگوی آسان، ساده و سریع در ماهیتابه که با کره و روغن زیتون تفت داده می شود تا میگوی قهوه ای رنگ و ترد و همچنین آبدار درست کنید. شما می توانید با یک لیمو ترش طعم بهتری به میگوها بدهید. این یک دستور العمل ساده برای یک شام آسان و سریع است. مقداری سیر و جعفری به دلخواه به آن اضافه کنید تا طعم بی نظیری بگیرد. در ادامه این مطلب طرز تهیه میگو کبابی در ماهیتابه با کره را بخوانید.

مواد لازم در تهیه میگو کبابی در ماهیتابه

میگو، پوست کنده و رگه گیری شده500 گرم
روغن زیتون1 قاشق غذاخوری
کره1 ½ قاشق غذاخوری
فلفل سیاهبه مقدار لازم
لیمویک برش برای تزئین
نمکبه مقدار لازم
طرز تهیه میگو کبابی در ماهیتابه با کره

مراحل طرز تهیه میگو کبابی در ماهیتابه با کره

زمان مورد نیاز: 20 دقیقه

برای تهیه این غذاها از یک تابه نچسب استفاده کنید. بهتر است برای غذاهای دریایی و گوشت هایی که چربی زیادی ندارند از تابه های نچسب استفاده کنید.

  1. مرحله اول

    میگوها را خشک کنید و به آن نمک و فلفل بزنید.

  2. مرحله دوم

    یک تابه متوسط را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید. کره را اضافه کنید و آب کنید. روغن زیتون را اضافه کنید.

  3. مرحله سوم

    میگوها را در یک لایه داخل تابه بریزید و به مدت 1 تا 2 دقیقه یا تا زمانی که یک طرف آن سرخ شود بپزید. میگو را برگردانید و به مدت 30 ثانیه تا 1 دقیقه یا تا زمانی که میگو پخته شود، بپزید. طرف دوم سریعتر از اولی پخته می شود و به زمان زیادی نیاز ندارد. نمک و فلفل به میزان دلخواه و در صورت تمایل کمی آب لیموی تازه به آن اضافه کنید.

طرز تهیه میگو کبابی در ماهیتابه با کره
بهترین زمان برای اضافه کردن سبزیجات دلخواه چه زمانی است؟

به دلخواه مقداری سیر یا سبزی یا ادویه اضافه کنید. در صورتی که سبزی تازه اضافه می کنید آن را انتهای پخت بیافزایید. چرا که باعث تلخ شدن میگوها می شود. اگر سبزی خشک اضافه می کنید می توانید در حین پخت هم اضافه کنید.

فیلم طرز تهیه میگو کبابی در ماهیتابه

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در مجله زیستآبی

Share via
Copy link